Om os

 

Skovly Ridecenter ejes af Monica og Kristian Møller Moltke Martiny. I 2012 overtog vi Skovly og i 2013 fik vi mulighed for at tilkøbe nabogården Bøgelund. Dermed blev Skovly Ridecenter til.

Kristian Møller Moltke Martiny: PhD i filosofi og neurovidenskab. Han er til dagligt afdelingsleder på Elsass instituttet og post.doc på Københavns Universitet, hvor han arbejder med personer med hjerneskade.

Monica Møller Moltke Martiny er den primære drivkraft på Skovly Ridecenter. Hun brænder for at gøre en forskel for heste og deres ryttere og hjælpe dem til et bedre samarbejde. Hendes mål er at hjælpe hestefolk til at erhverve sig en god basis viden omkring hestetræning og håndtering, – hvor hestens mentale tilstand og fysiske formåen tilgodeses. Monica er selv uddannet hestemassør, har en lang baggrund inden for klassisk/akademisk dressur og har taget kurser og uddannelser inden for indlæringsteori, centreret ridning og rytteryoga. Med Skovly Ridecenter har Monica nu fået muligheden for at udleve sin drøm. En drøm om at skabe et frirum for ryttere hvor der er højt til loftet, og tid og plads til fordybning i træningsmetoder og hestenes velfærd. Monica’s hjertebarn er hendes rytterskole, hvori hun uddanner børn og unge piger til at blive forstående og fornuftige ryttere.

Monica’s Filosofi og mål: Det er vigtigt for mig ikke at gå i stå og jeg forsøger hele tiden at udvikle mig ridemæssigt, teoretisk og personligt. Jeg tror ikke på én bestemt sandhed, men prøver hele tiden at bruge min sunde fornuft og derigennem opbygge et bedre fundament for min træning og undervisning. Jeg ønsker at henvende mig til dressur og fritidsryttere der viser interesse for at opbygge deres heste på en velfunderet måde.

Uddannelse

 • Centreret Ridning instruktør, level 1. 2014
 • Rytter Yoga instruktør, ved Søs Fejerskov-Quist. 2012
 • BBH Basisinstruktør, ved Susan Kjærgård. 2010-2011.
 • Bestået væbnerprøven, ved Bent Branderup. 2006.
 • Hestemassør ved Axelsons Institut, De Kongelige Stalde. 2005-2006.

 

Praktik og erfaring

 • Assistent på Hestemassage Uddannelse, Axelsons Institut. 2010.
 • Bent Branderup, Lindegården, Toreby. 1 mdr. 2007.
 • Bent Branderup, Lindegården, Toreby. 3 mdr. 2006.
 • Ophold ved P.r.e avler, Mmm Annie Orange, Frankrig. 1 mdr. 2005
 • Eva Tirstrup, Sorø. 2 mdr. 2005.
 • Michelle Wolf, Enggården i Hornbæk. 3 mdr. 2004. 

 

Sølvi Degnegård er ansat på Skovly Ridecenter. Sølvi er uddannet coach og hun er lektor i ledelse. Hun brænder for hestene og arbejder med hesteassisteret terapi. Sølvi står primært for onsdag og søndags holdene.

Randi Frost underviser vores torsdagshold. Randi er uddannet biolog og BBH instruktør.

Sahra Vallentin Mørk underviser vores mandag og tirsdagshold. Sahra er udannet BBH instruktør.

Rosa Skovly underviser vores lørdagshold. Rosa er under uddannelse til HEP underviser og går på gymnasiet.