Opstaldning

Vi ønsker at henvende os til alle med interesse for hestens trivsel under opstaldning, træning og håndtering. Til alle der har lyst til at uddanne sig selv til at blive en bedre rytter og hesteejer, og til ryttere der er åbne for træningsmetoder, der tilgodeser hestens fysiske såvel som psykiske forudsætninger. Vi ønsker at skabe et sted hvor læringsteori, jordarbejde, løsarbejde, horsemanship, klassisk/akademisk dressur mm. er et hverdagssyn.

Et af vores store mål er at skabe et frirum for ryttere, hvor de kan komme, koble af og være sammen med deres hest. Vi vil gerne skabe et sted hvor det primære fokus altid er hestenes velfærd og hvor der hersker en god og positiv stemning og et godt fællesskab. Et sted hvor man ved at hestene bliver passet godt, så man altid kan være tryg, også når man ikke er i stalden.

Skovly Ridecenter består af 2 gårde (Skovly og Bøgelund). Opstaldning foregår primært på Bøgelund. Vi tilbyder opstaldning i løsdrift med vandrefolde, og har pt lukket for opstaldning i boks.

Faciliteter på Bøgelund

3 ridebaner, 1 med lys.

2 ridehuse (12×20 og 20×40)

Syge bokse

Løsdrift med vandrefold

Stort rytter og foredrags lokale med køkken faciliteter.

Sadelrum med aflåste skabe.

2 toiletter.

Direkte adgang til Åshøj skoven

Delvis selvpas Løsdrift

Man indgår i en turnus ordning mht. fodring.  4 vagter pr måned pr hest.

Fælles spande og mugeordning, ca 1 gang pr uge pr hest. Man køber selv kraftfoder og blander i spande. (hestene får kraftfoder 1 gang dagligt.)

Hestene får tildelt wrap 2 gange dagligt i slowfeedere.

Der tages gødningsprøver 2 gange årligt på ejers regning. Gødningsattest fremvises ved ankomst.

Ekstra ydelser

Ydelser som mugning (i begrænset periode), pasning, træning, undervisning, massage og feriepasning kan tilkøbes. Det er muligt at betale sig fra vagterne ved behov. Mulighed for undervisning af Monica eller stedets eksterne undervisere.

Kontakt os for fremvisning.

img_7851

thumb_img_2520_1024

img_6686

vandre3

vandrefold2