Sommerlejr

Børne og ungdoms sommerlejre på Skovly Ridecenter!

 

 

Vi gentager succesen fra sidste år og tilbyder 2 børne og ungdomslejr i 2019.

 

Børne og ungdoms sommerlejr (fra 8- 16 år) uge: 

Uge 26/27 (børnelejr): fra fredag den 28. juni kl. 17.00 til mandag den 1. juli  kl. 15.00.

Uge 27: ( børne, – ungdomslejr) Fra mandag den 1. juli kl. 17.00 til fredag den 5. juli kl. 15.00 (obs, – en dag ekstra)

Vi prøver så vidt det er muligt  at inddele efter alder og niveau.

Pris:

Børnelejr: 2500

Børne/ ungdomslejr: 3000

 

Som rytter ønsker vi alle at opnå både harmoni og glæde i vores samvær med heste. Målet med disse sommerlejre er at give en række redskaber, som gør det lettere at opnå samarbejde og rideglæde i den daglige omgang med din hest.

På sommerlejrene lægger vi stor vægt på at I får en større forståelse for hestens psyke, fysik, samt hestens muligheder og begrænsninger. Heste-forståelse, læringsteori, og anatomi vil være de overordnede emner på begge sommerlejre.

 

Børne og ungdoms sommerlejrene er for børn og unge der gerne vil på ridelejr, men som samtidig gerne vil lære noget. Det overordnede emne for denne lejr er hesteforståelse. Hvordan lærer hesten de ting vi gerne vil lære dem? Hvad kan hestens krop holde til og hvordan kan vi sørge for hesten har det godt når vi rider den? Vi vil ride en masse ture, lave orienterings ridt i skoven og fortælle røverhistorier ved bålet.

 

Vi tilrettelægger teorien og de praktiske øvelser til foråret. Vi prøver så vidt det er muligt at udvide teorien til dem der var med sidste år, så alle får en masse med hjem.

 

Skovly Ridecenter ligger i dejlige omgivelser i Herfølge med skoven som nabo. Stemningen er i top og hestevelfærden er i højsædet. På sommerlejrene sover vi enten indendørs i rytterstuen, i telt, eller i vores charmerende tipi som er opsat i idylliske omgivelser. Der er toilet og bad forhold. Hestene går på døgnfold, medmindre andet aftales.

Vi hjælpes ad med pasning af hestene og andre praktiske opgaver, såsom let tilberedning af mad. Da det er en selvstændig sommerlejr forventes der at de unge er selvhjulpne i forhold til dem selv og deres heste. Vi vil gøre alt for at I får en behagelig og lærerig sommerlejr.

 

Vi håber vi ses!