Om os

Skovly Ridecenter ejes af Monica og Kristian Møller Moltke Martiny. I 2012 overtog de Skovly og i 2013 fik de mulighed for at tilkøbe nabogården Bøgelund. Dermed blev Skovly Ridecenter til.

Monica Møller Moltke Martiny

Er den primære drivkraft på Skovly Ridecenter. Hun brænder for at gøre en forskel for heste og deres ryttere og hjælpe dem til et bedre samarbejde. Hendes mål er at hjælpe hestefolk til at erhverve sig en god basis viden omkring hestetræning og håndtering, – hvor hestens mentale tilstand og fysiske formåen tilgodeses. Monica er selv uddannet hestemassør, har en lang baggrund inden for klassisk/akademisk dressur og har taget kurser og uddannelser inden for indlæringsteori, centreret ridning og rytteryoga. Med Skovly Ridecenter har Monica nu fået muligheden for at udleve sin drøm. En drøm om at skabe et frirum for ryttere hvor der er højt til loftet, og tid og plads til fordybning i træningsmetoder og hestenes velfærd. Monica’s hjertebarn er hendes rytterskole, hvori hun uddanner børn og unge piger til at blive forstående og fornuftige ryttere.

Monica’s Filosofi og mål

Det er vigtigt for mig ikke at gå i stå og jeg forsøger hele tiden at udvikle mig ridemæssigt, teoretisk og personligt. Jeg tror ikke på én bestemt sandhed, men prøver hele tiden at bruge min sunde fornuft og derigennem opbygge et bedre fundament for min træning og undervisning. Jeg ønsker at henvende mig til dressur og fritidsryttere der viser interesse for at opbygge deres heste på en velfunderet måde.

Uddannelse

 • BBH træner, 2019
 • Centreret Ridning instruktør, level 1. 2014
 • Rytter Yoga instruktør, ved Søs Fejerskov-Quist. 2012
 • BBH Basisinstruktør, ved Susan Kjærgård. 2010-2011.
 • Bestået væbnerprøven, ved Bent Branderup. 2006.
 • Hestemassør ved Axelsons Institut, De Kongelige Stalde. 2005-2006.

Praktik og erfaring

 • Assistent på Hestemassage Uddannelse, Axelsons Institut. 2010.
 • Bent Branderup, Lindegården, Toreby. 1 mdr. 2007.
 • Bent Branderup, Lindegården, Toreby. 3 mdr. 2006.
 • Ophold ved P.r.e avler, Mmm Annie Orange, Frankrig. 1 mdr. 2005
 • Eva Tirstrup, Sorø. 2 mdr. 2005.
 • Michelle Wolf, Enggården i Hornbæk. 3 mdr. 2004. 

Teamet

Randi Frost

Randi er ansat på Skovly Ridecenter som primær underviser i rytterskolen. Randi underviser vores tirsdags og torsdagshold, derudover træner hun heste og holder styr på hestebruget i rytterskolen. Randi er uddannet biolog, BBH basisinstruktør og træner.

Rosa Skovly

Rosa underviser vores mandagshold og hjælper til tider med at træne rytterskoleheste. Rosa blev uddannet HEP underviser i 2019 og til dagligt går hun i gymnasiet.

Sahra Vallentin Mørk

Sahra er ansat på Skovly Ridecenter. Sahra står for undervisning af enelektioner, hun underviser vores onsdags og lørdagshold og derudover hjælper hun til med SoMe. Sahra er udannet BBH instruktør og hun har været i praktik hos Andrew Mclean i australien.

Mette Jægerum Nielsen

Mette er ansat på Skovly Ridecenter. Mette underviser vores søndagshold, hun underviser enelektioner, og så hjælper hun med at træne rytterskolehestene. Mette har en lang baggrund indenfor Ute Lehmans træningsprincipper, hun rider selv Akademisk Ridekunst og hun har været i praktik hos Andrew Mclean i australien.

Sølvi Degnegård

Sølvi er ansat på Skovly Ridecenter som freelancer. Hun underviser på vores HEP udannelse og kurser. Sølvi er uddannet coach, BBH instruktør og hun er lektor i ledelse. Hun brænder for hestene og arbejder også med hesteassisteret terapi.

Synes du uddannelsen lyder interessant?
Vi vil gerne høre fra dig!