Heste i træning

Træningsheste på Skovly Ridecenter

Vi tilbyder tilridning, træning, longetræning samt almindelig håndtering. Vi lægger stor vægt på, at din hest kan følge med både fysisk og mentalt, og derfor går vi meget op i korrekt indlæring og god forberedelse fra jorden inden ridning. Hvert træningsforløb er tilpasset den enkelte hest i samarbejde med ejer, og i prisen indgår der lektioner til dig og din hest, løbende opdateringer og videoer, så du kan følge med i udviklingen.

Vi kan hjælpe dig med

Tilridning med fokus på hestens adfærd og krop. Vi lægger fundamentet til hestens videre uddannelse.

Videre udvikling. Vi hjælper heste videre i deres dressuruddannelse med fokus på selvbæring, flow, korrekt sporing og optimering af hestens egne forudsætninger.

Genoptræning. Få hjælp til at få din hest i gang igen, og evt. hjælp til at vurdere, om du og din hest er det rigtige match.

Longetræning. Optimering af din hests styrke, balance og stabiliseringsmuskulatur. Vi kan også lære din hest sidebevægelser fra jorden og i longen.

Håndtering. Vi hjælper den unge eller utrænede hest til at lade sig håndtere stressfrit.

Turtræning. Vi træner din hest til at lære at gå på tur, alene eller sammen med andre.

Vi har 4 dygtige trænere tilknyttet stedet, hvilket giver optimale betingelser for udvikling, da vi har forskellige kompetencer og fokusområder, og vi tilpasser løbende undervejs til din hests udvikling.

For os er det vigtigt, at alle træningsheste trives under opholdet. Træningen vil foregå på hestens individuelle præmisser, dvs. at træningen med hesten vil foregå i det tempo, hesten kan følge med i, både mentalt og fysisk.

Skovly Ridecenter ligger i dejlige omgivelser i Herfølge med skoven som nabo. Hestene står under hestevenlige forhold, og vi vil gøres vores til, at I begge får en god, udviklende oplevelse.

I prisen indgår

  • Træning 5 gange om ugen
  • Mulighed for at overvære træningen løbende (aftales individuelt)
  • Op til 4 lektioner med dig i slutningen af forløbet
  • Opdatering og video hver 14. dag, så du kan følge med i udviklingen

Pris

7500 kr inkl. moms pr. måned.

Kontakt os gerne ved spørgsmål, og du er velkommen til at komme ud og se stedet.

kenzo
calip træner galop
calip longe
162923906_195585112003771_1093744822367629743_n
Synes du uddannelsen lyder interessant?
Vi vil gerne høre fra dig!