Heste i træning

Søger du tilridning eller træning til din hest og vil du samtidig ikke gå på kompromis med ridningen, opstaldning og pasningen?

Vi tilbyder tilridning, træning, longetræning, samt almindelig opdragelse/horsemanship.

For os er det vigtigt alle træningsheste trives under opholdet, for kun hos velfungerende heste får man den størst mulige udvikling. Derfor lægger vi stor vægt på korrekt fodring med meget grovfoder og mange foldtimer. Træningen vil foregå på hestens individuelle præmisser, dvs. al omgang med hesten vil foregå stille og roligt i det tempo hesten kan følge med, både mentalt og fysisk. Ingen heste presses til mere end de er klar til,  men der er dog stadig fokus på at de gør konstant fremskridt.

Skovly Ridecenter ligger i dejlige omgivelser i Herfølge. Hestene står under yderst hestevenlige forhold, store bokse med halmpiller, daglig foldtid på ca. 12 timer vinter og døgnfold om sommeren. Der fodres med vitamin/mineral blanding, lucerne, fiberpiller, roepiller, olie og med tørt wrap og halm efter behov. Individuelle aftaler laves gerne, for at netop din hest får et godt ophold.

Synes du uddannelsen lyder interessant?
Vi vil gerne høre fra dig!