Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/skovly-ridecenter.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/skovly-ridecenter.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/skovly-ridecenter.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Skovly Ridecenter | HEP Underviser
 

HEP Underviser

Drømmer du om at arbejde med heste og ridning?

Måske har du så længe, du kan huske bare ønsket et liv med heste omkring dig? Måske er det en drøm, der er kommet til dig senere? Men du ved i hvert fald, at det er heste, du vil arbejde med.

Hvis det er din drøm, så er du landet det rette sted.

På ca. 6 måneder bliver du klædt på til professionelt at varetage holdundervisning i en rideskole på en måde, der tilgodeser både hest og rytter.

Hvis du allerede underviser på en rideskole, får du også meget ud af uddannelsen, fordi den vil give dig et teoretisk fundament at stå på, der underbygger din undervisning. Det vil gøre frustrationer mindre både i forhold til heste, elever og forældre, så du vil opleve, at det nærmest udelukkende er sjovt og givende at undervise børn og unge.

Hvad får du ud af uddannelsen?

Højnet kvalitet i undervisningen, fordi du ved hvorfor de forskellige øvelser virker

Styrket sikkerhed i undervisningen, så færre elever falder af

Færre konflikter mellem elever og heste – det giver bedre humør hos dig og en god stemning på holdet

Bedre kommunikation mellem dig, dine elever og deres forældre

Større variation i undervisningen, så det bliver sjovere for dig og dine elever.

Du opnår større autoritet over for elever og forældre

 

Uddannelsen

Uddannelsen har fokus på det mest centrale omkring rideskoleundervisning. Du vil få erfaring i at undervise hold, og du bliver bedre til at bevare overblikket over ponyer, børn og forældre på samme tid. Du lærer at undervise og kommunikere på en sjov og positiv måde, så eleverne går glade fra undervisningen hver gang.

Du bliver undervist i hestens adfærd, hvordan den lærer, og hestens krop og bevægelse, for at du kan sikre, at hesten trives i rideskolen. Den viden ruster dig til at sikre trygheden og sikkerheden i undervisningen, som vil resultere i færre afsidninger og mere læring for eleverne på rideskolen. Efter uddannelsen vil du også have et netværk, hvor du altid kan søge råd og vejledning.

Udannelsesstruktur

Uddannelsen er opbygget af 5 moduler á 2 undervisningsdage plus en eksamensdag. Uddannelsen løber over 11 dage i alt. Hvert modul består af ca. 5 teoritimer og ca. 8 timers praktisk træning og undervisning.

 

Undervisning og materialer

Modulerne vil være en kombination af teori og praksis. I den praktiske del er der indlagt undervisningstimer af rideskoleelever, hvor du og de andre deltagere underviser under vejledning og sparring.

Du vil løbende få udleveret materialer og hjemmeopgaver.

 

Forudsætninger for ansøgning

Du skal være fyldt 17 år.

VIDSTE DU AT?

På Skovly Ridecenter er vi hele tiden opsøgende omkring ny viden om hestetræning og undervisning. Vi ser dagligt effekten af vores målrettede hestetræning og positive formidling til eleverne i vores rideskole.

Moduler

Modul 1 / Adfærd & Læring:

Teori og viden om hestens adfærd og læring koblet med konkrete redskaber til at sikre, at rideskolehestene er fuldt styrbare for eleverne i en holdsituation. På den måde undgår du at spilde en masse tid i undervisningen med “frække” heste, der ikke lytter.

Modul 2 / Hestens Krop og Bevægelse:

Teori og viden om hestens krop og bevægelse og hvad du som underviser skal kigge efter for at vurdere, hvad rideskolehesten kan holde til. I praksis arbejder vi med øvelser, der vedligeholder hestene, og som kan bruges i undervisningen.

Modul 3 / Formidling & Rytterpsykologi:

Teori og viden om kommunikation med forskellige aldersgrupper og praktisk træning i at kommunikere positivt, konkret og løsningsorienteret. Dette gør at du lettere kan formidle det, du beder dine elever om – og så du nemmere kan kommunikere tydeligt med f.eks. forældre.

Modul 4 / Holdundervisning

Teori og viden om holdundervisning herunder hvordan du bevarer sikkerheden samt overblik over heste, elever og forældre. I praksis er fokus på holdundervisning under supervision af underviserne på uddannelsen.

Modul 5 / Opsamling

Erfaring i undervisning, holdundervisning og formidling med plads til individuelle ønsker og behov.
Eksamensforberedelse.

Praktiske Informationer

Terminsliste

Skriv for info

DINE UNDERVISERE

Monica Møller Moltke Martiny

Monica er ophavskvinden bag uddannelsen og bag succesen på Skovly Ridecenter. Monica er uddannet Centreret Ridning instruktør, BBH basisinstruktør, BBH træner og hestemassør.

Randi Frost

Randi er oprindeligt biolog og er derfor meget optaget af hestens adfærd og læring. Randi er uddannet BBH basisinstruktør og BBH træner. Randi er ansat på Skovly Ridecenter.

Sølvi Degnegaard

Sølvi står for kommunikation og rytterpsykologi under uddannelsen. Hun underviser til dagligt ledere i kommunikation og har mange års erfaring med at undervise på læreruddannelsen, så hun er den rette til at lære jer, hvordan det er bedst at kommunikere med børn i forskellige aldre. Sølvi er bl.a. uddannet coach og BBH basisinstruktør og hun arbejder på Skovly Ridecenter.

Sted

Uddannelsen foregår på: Skovly Ridecenter, Lidemarksvej 26b, 4681 Herfølge. Her vil både teori og praksis foregå. Uddannelsen er uden egen hest.

Forplejning

Der vil være drikkelse, frugt og kage. Frokost medbringer man selv. Det er muligt at sove i rytterstuen for 100 kr pr nat.

Pris

Prisen er 16.000 kr. for hele uddannelsen. Ved betaling af hele gebyret ved tilmelding gives en rabat på 1000 kr.

Betalingsrater

Der betales 8.000 kr ved tilmelding. Det resterende beløb betales en måned før opstart, eller det kan deles i 2 rater ved behov.

Tilskud

Vær opmærksom på, at det er muligt for foreninger at søge tilskud til uddannelsen hos kommunen. Det er relevant, hvis du allerede underviser på en rideskole, der drives som en forening. Kontakt din kommune for mere info.

Ansøgning

Ansøgning sendes til : mail@skovly-ridecenter.dk Skriv lidt om dig selv, din hestebaggrund, og hvorfor du gerne vil tage denne uddannelse.

Vi holder informationsaften tirsdag den 21 januar 2020 kl 17.30-19.00. Kom og hør mere, hvis det lyder interessant. Tilmelding nødvendig inden 7/1 på mail@skovly-ridecenter.dk
Du er også velkommen til at sende en mail for mere info.

Læs en artikel i ridehesten om HEP uddannelsen HER:

Synes du uddannelsen lyder interessant?
Vi vil gerne høre fra dig!