Voksenlejr

Vi elsker voksenlejre! Det er en perfekt kombination af udvikling, inspiration, sejre, hygge, afspænding og god mad.

På lejrene får man 3 enelektioner hvor man kan dykke ned i lige netop det man har brug for. Derudover er der et foredrag eller teori oplæg med varierende emner. For at gøre lidt godt for krop og sjæl, har vi en skovtur en af dagene, og mindfullness eller yoga indover, hvilket giver super god effekt i ridningen

Det er en perfekt kombination af undervisning hvor man individuelt kan arbejde på det man har brug for, hygge med de andre deltagere mens man ser hinanden få undervisning, lækker skovtur i den grønne skov vi har i baghaven, teori oplæg så man kan få en bredere teoretisk viden og sjove indslag så der er lidt til smilebåndet.

Vi tilrettelægger undervisningen udfra dine ønsker. Skriv i din tilmelding hvad du godt kunne tænke dig, og vi vil derefter lave et godt program.

Som deltager kan man vælge at komme på alle lejrene hvis man ønsker et forløb med stor udvikling, eller man man kan vælge en eller to af lejrene hvis man har brug for inspiration og udvikling i træningen derhjemme.

Der er mulighed for lånehest i begrænset omfang.

Datoer 2024:

21-23 juni

Alle lejre starter fredag ca. kl 13-14.00 og slutter søndag kl 12.00- 13.00.

Frokost/ aftensmad: Der vil være aftensmad fredag og lørdag, morgenmad lørdag og søndag og frokost alle dage. Vi hjælper hinanden med madlavning, og andre praktiske gøremål.

Indkvartering hest: Dem med heste udefra er velkommen til at komme fredag efter kl. 13.00. Der vil være en boks/fold til rådighed når I kommer. Medbring selv hø/ wrap og foder.

Parkering: Trailere kan parkeres omme bag ridehuset, ved stalden og foldene. Kør ind igennem den grønne låge og følg ridehuset og om bagved. Personbiler uden trailer parkeres på parkeringspladsen.

Overnatning: Det er frit om man vil overnatte eller køre hjem. Det er muligt at sove i rytterstuen eller slå telt op. Husk div. sovegrej.

Husk: tøj efter vejret.

Pris voksenlejr:

For en lejr: 2750 kr.
For to lejre: 5200 kr.
For tre lejre: 7500 kr.

 

 

Tilmelding og Betaling: Tilmelding sker til mail@skovly-ridecenter.dk. Hele beløbet eller depositum (halvdelen af beløbet) indbetales ved tilmelding på reg. nr. 9886 konto nr 533862. 

Tilmeldingen er bindende, men vi hjælper gerne med at afsætte til anden side hvis vi kan.

OBS! Pladsen er først reserveret når betalingen er registreret. Skriv navn og LEJR i beskedfeltet. Betales med det samme.

Synes du uddannelsen lyder interessant?
Vi vil gerne høre fra dig!