Om os

Monica Møller Moltke Martiny

Som ejer af, og underviser på, Skovly Ridecenter, ønsker jeg at give børn, unge og voksne en mulighed for at gå til ridning og få en god grunduddannelse gennem både teori og praksis. Vores fokus er på adfærd & læring samt krop & bevægelse – både for hest og rytter. Målet er, at uddanne selvreflekterende ryttere der kan tænke sig til mulige løsninger, hvad enten de støder på udfordringer i ridningen, træningen fra jorden eller i håndteringen af hesten.

Vi tilbyder

På Skovly Ridecenter tilbyder vi holdundervisning, enelektioner, lejre for børn, unge og voksne, kurser, opstaldning og vi tager heste i træning. Kernen, i alt hvad vi tilbyder, kan rummes i begrebet HEP, der står for Hestens og Elevens Præmisser. Dvs. alt hvad vi gør, gøres med øje for hest og elev. Vi tilbyder også HEP kurser, foredrag og uddannelse til HEP underviser. Her bliver deltagerne klædt på til at undervise hold, så det foregår trygt og sikkert, med fokus på læring omkring hestens mentale og fysiske tilstand, samt rytterpsykologi og kommunikation.

Monicas baggrund

Monica er uddannet Centreret ridning instruktør, Rytteryoga instruktør, hestemassør, BBH instruktør og træner, og hun har en lang baggrund inden for klassisk/akademisk dressur. Med Skovly Ridecenter har Monica nu fået muligheden for at udleve sin drøm. En drøm om at skabe et samlingssted for ryttere i alle aldre, med plads til fordybning i træningsmetoder og hestenes velfærd. En drøm om at være med til at præge den kommende rytter- generation,- til en mere hestevenlig og vidensbaseret omgang og træning af hestene.

Vores nøgleord på Skovly Ridecenter er: udvikling, tillid og rummelighed

-Alt hvad vi gør, gøres med øje for hest og elev. Tilført et lille drys af finurlighed.

167A0367-2

Uddannelse

 • BBH træner, 2019
 • Centreret Ridning instruktør, level 1. 2014
 • Rytter Yoga instruktør, ved Søs Fejerskov-Quist. 2012
 • BBH Basisinstruktør, ved Susan Kjærgård. 2010-2011.
 • Bestået væbnerprøven, ved Bent Branderup. 2006.
 • Hestemassør ved Axelsons Institut, De Kongelige Stalde. 2005-2006.

Praktik og erfaring

 • Assistent på Hestemassage Uddannelse, Axelsons Institut. 2010.
 • Bent Branderup, Lindegården, Toreby. 1 mdr. 2007.
 • Bent Branderup, Lindegården, Toreby. 3 mdr. 2006.
 • Ophold ved P.r.e avler, Mmm Annie Orange, Frankrig. 1 mdr. 2005
 • Eva Tirstrup, Sorø. 2 mdr. 2005.
 • Michelle Wolf, Enggården i Hornbæk. 3 mdr. 2004. 

Teamet

 

Randi Frost

Randi er ansat på Skovly Ridecenter som underviser i rytterskolen. Randi underviser vores torsdagshold, og derudover hjælper hun til på ridelejre og er ofte med ude og holde kurser. Randi er uddannet biolog, BBH basisinstruktør og træner.

Thea Dalager

Thea er ansat på Skovly Ridecenter. Thea står for undervisning af enelektioner og hun underviser vores gå til hest hold og skovturshold. Thea står også for en del praktiske opgaver på stedet, såsom at passe hestene og div. administrative opgaver.

Maria Olsson

Maria er ansat på Skovly Ridecenter og hun har den vigtige opgave at være med til at passe hestene og være madmor. Derudover har hun forskellige praktiske opgaver på stedet.

Sølvi Degnegård

Sølvi er med-underviser på vores HEP uddannelse og kurser. Sølvi er uddannet coach, BBH instruktør og hun er lektor i ledelse. Hun brænder for hestene og arbejder også med hesteassisteret terapi.

Synes du uddannelsen lyder interessant?
Vi vil gerne høre fra dig!