Sommerlejre

Børne og ungdoms sommerlejre på Skovly Ridecenter!

Vi gentager succesen og tilbyder 2 børne og ungdoms lejre i 2020!

Uge 26: fra fredag den 26/6 kl. 17. 00 til mandag den 29/6 kl. 15.00.

Uge 27: Fra mandag den 29/6 kl. 17. 00 til fredag den 3/7 kl. 15.00 (obs- en dag længere!)

Vi prøver så vidt det er muligt at inddele efter alder og niveau.

Børne og ungdoms sommerlejr (fra 8- 16 år)

Som rytter ønsker vi alle at opnå både harmoni og glæde i vores samvær med heste. Målet med disse sommerlejre er at give en række redskaber, som gør det lettere at opnå samarbejde og rideglæde i den daglige omgang med din hest.

På sommerlejrene lægger vi stor vægt på at I får en større forståelse for hestens psyke, fysik, samt hestens muligheder og begrænsninger.

Børne og ungdoms sommerlejrene

Er for børn og unge der gerne vil på ridelejr, men som samtidig gerne vil lære noget. Det overordnede emne for lejrerne er hesteforståelse. Hvordan lærer hesten de ting vi gerne vil lære dem? Hvad kan hestens krop holde til og hvordan kan vi sørge for hesten har det godt når vi rider den? Vi vil ride en masse ture, lave orienteringsridt i skoven og fortælle røverhistorier ved bålet.

Vi tilrettelægger teorien og de praktiske øvelser til juni. Vi prøver så vidt det er muligt at udvide teorien til dem der var med sidste år, så alle får en masse med hjem.

Skovly Ridecenter

Ligger i dejlige omgivelser i Herfølge med skoven som nabo. Stemningen er i top og hestevelfærden er i højsædet. På sommerlejrene sover vi enten indendørs i rytterstuen eller i telt. Hestene går på døgnfold, evt. mulighed for boks. Der er toilet og bad forhold, og vi vil gøre alt for at I får en behagelig og lærerig sommerlejr.

Vi hjælpes ad med pasning af hestene og andre praktiske opgaver, såsom let tilberedning af mad. Da det er en selvstændig sommerlejr forventes der at de unge er selvhjulpne i forhold til dem selv og deres heste.

Synes du uddannelsen lyder interessant?
Vi vil gerne høre fra dig!