Voksen nørde hold

voksenhold tipi 2Voksen “nørde” holdet er et tilbud, der tilgodeser den voksne rytter der gerne vil udvikle sig i et socialt fælleskab.

Undervisningen vil være tilrettelagt således at I  får en solid basisviden omkring nogle af de vigtigste emner indenfor hestetræning, så I bliver bedre rustet til at opnå en succesrig træning på egen hånd. Undervisningen vil både være praktisk og teoretisk, men der vil også være tid til hyggeligt samvær og kage.

voksenhold

Undervisningen er opbygget i 4 moduler af 4 – 6 undervisningsgange, hvor vi kommer rundt om relevante emner som:

  • Modul 1.  – Indlæringsteori: Hvordan lærer vi hesten de ting vi gerne vil, med så lidt ulejlighed for hesten som muligt? Hvad betyder operant/klassisk betingning, timing og ”intelligent setup” og hvordan bruges det i træningen?
  • Modul 2.  – Anatomi/Biomekanik: Hvilke aspekter i forhold til hestens anatomi er vigtige at vide noget om i vores træning? Hvordan vurderer vi hestens takt, holdning og muskelsætning?voksenhold
  • Modul 3.  – Jordarbejde: Hvorfor er det vigtigt at opbygge hestens muskulatur fra jorden og hvordan gør vi det? Hvilke øvelser kan vi benytte i denne sammenhæng?
  • Modul 4. – Dressur/Træningslære: Hvordan forbinder vi de ovennævnte 3 emner, og hvordan får vi det formidlet ud til en god og positiv ridning?

 

Vi starter hver gang med en teoretisk gennemgang, hvorefter vi arbejder med hestene enten fra jorden eller fra ryggen, alt efter hvilket emne vi arbejder med. Vi kommer ligeledes til at vurdere heste fra jorden i forhold til anatomi, og videoer og andet materiale inddrages også i undervisningen.

foto-(15)

 

Der er max 8 personer pr. hold. Egne heste medbringes, elevheste kan arrangeres ved behov.